Supe

SUPĂ DE SFECLĂ ÎN STIL GAZPACHO

gazpacho-style beetroot soup

Supă de sfeclă în stil Gazpacho 

 

Potrivită pentru: mucozită

Ingrediente

200 mL Remune™ Zmeură
100 g sfeclă roșie fiartă
1 linguriță ulei de măsline
75 mL apă
50 g roșii decojite și fără semințe
1 lingură de oțet din vin roșu
1 vârf de sare

Instrucțiuni

Roșiile și sfecla roșie se taie în cuburi mărunte. Puneți-le împreună cu toate celelalte ingrediente, inclusiv Remune™, în blender. Amestecați la viteză maximă până obțineți o textură fină și cremoasă.

 

Valori Nutriționale

  Remune contribuie cu:
Calorii351.7 kcal222 kcal
Proteine11.8 g9.6 g
Carbohidrați29.0 g20 g
Grăsimi20.1 g11.2 g

SUPĂ RECE DE PIERSICI ȘI CASTRAVEȚI

cold peach and cucumber soup

Supă rece de piersici și castraveți

 

Potrivită pentru: anorexie

Ingrediente

200 mL Remune™ Piersică
200 g piersici
50 g roșii decojite și fără semințe
30 g ardei gras verde
50 g castravete
10 mL oțet de sherry
10 mL ulei de măsline
50 mL apă
1 vârf de sare
50 g brânză ricotta

Instrucțiuni

Puneți apa, piersicile decojite, castravetele decojit, ardeiul gras, oțetul si roșiile în blender. Amestecați scurt pentru a le combina. Adăugați Remune™ Piersici și ulei. Acoperiți și continuați să amestecați până obțineți textura dorită. Asezonați cu sare după gust. Puneți brânza ricotta în mijlocul unui bol și turnați deasupra supa rece.

   

Valori Nutriționale

  Remune contribuie cu:
Calorii462.2 kcal222 kcal
Proteine18 g9.6 g
Carbohidrați35.9 g20 g
Grăsimi25.4 g11.2 g

SUPĂ DE ZUCCHINI (DOVLECEL) ȘI MĂR VERDE

zucchini and green apple soup

Supă de zucchini și măr verde 

 

Potrivită pentru: xerostomie

Ingrediente

1 porție

200 mL Remune™ Piersici
1- 2 felii măr verde
1 zucchini (dovlecel)
1 vârf de sare
150 g cartofi

Instrucțiuni

Spălați și curățați dovlecelul cartoful și mărul verde. Tăiați-le cubulețe și puneți-le într-o oală cu apă la foc mediu. Fierbeți până când toate ingredientele sunt moi. Scoateți din apă, zdrobiți amestecul și adăugați sare. Adăugați Remune™ Piersici și pasați din nou.

Serviți supa rece sau caldă.

   

Valori Nutriționale

  Remune contribuie cu:
Calorii484.1 kcal222 kcal
Proteine21.3 g9.6 g
Carbohidrați68.3 g20 g
Grăsimi13.2 g11.2 g

CREMĂ DE PIERSICI CU VANILIE

peach cream with vanilla

Cremă de piersici cu vanilie

 

Potrivită pentru: mucozită

Ingrediente

1 porție

200 mL Remune™ Piersici
100 g piersici (proaspete sau din conservă)
10 g zahăr vanilat
50 mL apă rece
15 g amidon de porumb
50 mL smântână

Instrucțiuni

Puneți apa într-o oală cu amidon de porumb. Amestecați până când nu mai are cocoloașe. Puneți la foc mediu și amestecați până se îngroașă. Puneți deoparte.

Turnați Remune™ Piersici, smântâna, zahărul vanilat și piersicile într-o altă oală. Amestecați cu un mixer electric până obțineți o cremă netedă. Adăugați amestecul de amidon de porumb și continuați să amestecați până obțineți o cremă omogenă.

Serviți rece.

 

Valori Nutriționale

  Remune contribuie cu:
Calorii442 kcal222 kcal
Proteine11.6 g9.6 g
Carbohidrați50.8 g20 g
Grăsimi21.1 g11.2 g