Protecţia datelor

Protecţia datelor

1. Declarația privind protecția datelor

Protecția datelor este importantă pentru noi și luăm acest aspect foarte în serios. Ne dorim o cooperare bazată pe încredere și ne străduim să vă asigurăm satisfacția în orice privință. Acest lucru este, desigur, la fel de adevărat și referitor la modul în care gestionăm datele dumneavoastră personale. Scopul acestei politici de confidențialitate este de a vă informa despre modul în care sunt procesate datele dumneavoastră personale. Prin urmare, vă rugăm să citiți și să aveți în vedere următoarele informații. Politica noastră de confidențialitate vine în completarea termenilor de utilizare a site-urilor web ale B. Braun.

Operatorul site-ului web și entitatea responsabilă pentru protecția datelor este:

B. Braun Melsungen AG
Carl-Braun-Straße 1
34212 Melsungen
Germania

Pot fi necesare modificări ale acestei declarații de confidențialitate în cursul dezvoltării website-ului nostru și al implementării noilor cerințe legale sau a noilor tehnologii sau în scopul îmbunătățirii serviciului nostru pentru dumneavoastră. Vă recomandăm, așadar, să recitiți ocazional declarația de confidențialitate.

2. Informații generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Această declarație privind confidențialitatea datelor se aplică datelor despre dumneavoastră, inclusiv datelor cu caracter personal, ce pot fi colectate de către B. Braun. Datele cu caracter personal sunt date sau rezultate ale corelării unor date individuale care permit identificarea dumneavoastră.
Noi colectăm, prelucrăm și utilizăm datele dumneavoastră personale în conformitate cu legile privind confidențialitatea datelor din Republica Federală Germania și cu Regulamentul general european privind protecția datelor. În nici un caz nu vom transmite datele dumneavoastră personale unor terțe părți din afara grupului B. Braun pentru scopuri de publicitate sau de marketing fără consimțământul dumneavoastră.
Fiind o companie internațională, lucrăm împreună cu furnizori externi de servicii. În cazul în care datele prelucrate sunt date cu caracter personal, au fost încheiate acorduri contractuale corespunzătoare și au fost puse în aplicare măsuri organizatorice în conformitate cu legislația aplicabilă pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră.
În cadrul companiei noastre, conformitatea cu reglementările legale și cu această declarație privind confidențialitatea datelor este monitorizată de ofițerii noștri responsabili de protecția datelor. Angajații noștri sunt formați să lucreze cu date personale și s-au angajat, în scris, să respecte reglementările privind confidențialitatea datelor.

3. Natura și sfera de aplicare al utilizării datelor

În conformitate cu principiul evitării datelor și a economiei de date, vom colecta date personale pe site-ul nostru numai dacă este necesar pentru îndeplinirea scopului dumneavoastră și / sau dacă ni le furnizați în mod voluntar.
La introducerea datelor personale sau comerciale (de exemplu, adresa de e-mail, numele, adresa), furnizați aceste date în mod expres și voluntar. Introducând astfel de date, sunteți de acord să fie colectate, procesate sau utilizate pentru a vă contacta, a procesa contracte sau pentru a vă proteja interesele legitime de afaceri sau pentru scopul pe care l-ați declarat. Datele nu vor fi colectate, prelucrate sau utilizate în niciun alt scop. Puteți revoca acest acord în orice moment pentru viitor.

4. Cum utilizăm datele dumneavoastră

Folosim datele colectate pentru a vă furniza produsele și serviciile necesare, pentru a vă informa despre alte produse și servicii B. Braun și pentru a ajuta la menținerea site-urilor și serviciilor noastre (de exemplu, prin newsletter).
Datele pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 • Pentru trimiterea de mostre, oferte, produse și informații
 • Pentru dezvoltarea de noi produse și servicii
 • Pentru a vă înregistra pentru concursuri, programe sau oferte la cererea dumneavoastră
 • Pentru livrarea altor servicii pe care vi le-am oferit
 • Pentru procesarea plăților pentru achiziții și alte servicii
 • Pentru a proteja sau a identifica posibile tranzacții frauduloase
 • Dacă este permis din punct de vedere legal, pentru furnizarea de oferte și informații nesolicitate privind produsele și serviciile lui B. Braun
 • Pentru crearea și afișarea de publicitate adaptată intereselor dumneavoastră personale
 • Pentru a analiza utilizarea produselor, serviciilor și site-urilor web
 • Pentru a efectua sondaje pe site-urile noastre
 • Pentru a afla cum ați descoperit site-ul nostru web
 • Pentru a determina eficiența publicității noastre
 • Pentru punerea în aplicare a Termenilor și condițiilor noastre generale de afaceri și a altor operațiuni administrative privind activitatea noastră

5. Drepturile dumneavoastră privind protecția datelor în calitate de client, ca parte afectată

Drepturile dumneavoastră privind relația cu B. Braun includ următoarele:

 • A fi informat cu privire la site-ul responsabil pentru stocarea datelor despre dumneavoastră,
 • Ca datele stocate incorect să fie corectate,
 • Ca date care nu mai sunt solicitate să fie șterse, cu condiția să nu facă obiectul unei obligații de reținere,
 • A revoca în orice moment acordul dat de dumneavoastră pentru a procesa și utiliza datele dumneavoastră personale care nu sunt solicitate de o dispoziție juridică imperativă sau direct necesare pentru a încheia o relație contractuală existentă.

La cerere, vă vom informa în scris, în conformitate cu legislația aplicabilă, dacă și ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastră. Registrul nostru public de procedură cuprinde sumarul detaliilor conform § 4e BDSG (Actul federal german privind protecția datelor).

6. Protecția minorilor

Ca regulă, copiii și persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani nu ar trebui să ne transmită date cu caracter personal fără permisiunea unui părinte / părinte sau a unui tutore legal. Nu solicităm date personale de la copii și afirmăm că nu colectăm cu bună știință date personale de la copii, cu scopul de a utiliza astfel de date în vreun fel sau de a dezvălui date unor terțe părți.

7. Transmiterea de date prin internet

Internetul este o platformă deschisă, globală. Datorită modului în care funcționează internetul și a riscurilor legate de sistem, orice transmitere a datelor pe care o efectuați dumneavoastră este pe propriul dumneavoastră risc. Alte politici se vor aplica numai dacă vă oferim o rută de transmisie criptată.

8. Măsuri de securitate

Am luat măsuri de precauție semnificative pentru a proteja siguranța datelor dumneavoastră. Datele personale pe care le-ați introdus în paginile HTML (formularele de contact) și care sunt stocate de noi vor fi transmise prin intermediul rețelei de date publice către B. Braun în formă criptată (SSL - Secure Socket Layer) și stocate și procesate la B. Braun.

9. Newsletter

Dacă ați optat să primiți o publicație tip newsletter, vom stoca numele și adresa dumneavoastră de email. Va fi necesară și adresa dumneavoastră dacă newsletter-ul va fi trimis prin poștă. Datele dumneavoastră vor fi procesate numai în scopul accesării newsletter-ului pe care îl solicitați; Datele dumneavoastră nu vor fi utilizate în niciun alt scop. De asemenea, nici nu vom transmite datele dumneavoastră unor terțe părți. Prin trimiterea unui email de înregistrare cu un link de confirmare, sistemul nostru de înregistrare confirmă de asemenea că doriți într-adevăr să primiți newsletter-ul ales (procedura dublă de a opta).
Vă puteți retrage acordul privind stocarea datelor dumneavoastră și recepționarea newsletter-ului în orice moment. Pentru aceasta, puteți utiliza linkul disponibil în email-urile trimise dumneavoastră sau vă puteți dezabona direct prin intermediul site-ului nostru.

10. Procesarea solicitărilor privind comunicarea - Salesforce Marketing Cloud

Utilizăm capabilitățile de remarketing ale salesforce marketing cloud de la furnizorul salesforce.com, Inc. The Landmark @ One Market Street, Suite 300, SanFrancisco, CA 94105, USA (Salesforce). Dacă ați fost de acord să primiți newsletter-ul nostru și să vizitați site-ul nostru prin intermediul unui newsletter, vor fi utilizate semnalizatoare web. Acest lucru ne permite să înțelegem eficiența publicațiilor newsletter, de exemplu Dacă ați deschis un email sau ce secțiune a newsletter-ului a fost mai interesantă.
Pentru aceasta, utilizăm, de exemplu, Metodele de urmărire ”Urmărirea deschiderii e-mailului” și ”Urmărirea accesării link-urilor de e-mail”.
Urmărirea deschiderii e-mailului: Aici verificăm pixelul 1x1 din șablonul HTML dacă ați deschis newsletter-ul.
Urmărirea accesării link-urilor de e-mail: Verifică dăcă un link din cadrul unui email a fost accesat (click-through). Pentru aceasta, link-urile sunt convertite în link-uri ce pot fi urmărite de către Marketing Cloud.

Salesforce utilizează și așa-numitele semnalizatoare web în majoritatea email-urilor trimise. Semnalizatoarele web (cunoscute și ca ClearGIFs sau counter pixels) sunt element grafice de mici dimensiuni (aproximativ 1 x 1 fișiere GIF de mari dimensiuni) care sunt utilizate, printre altele, pe site-uri web sau in email-uri HTML. Semnalizatoarele web îndeplinesc funcții similare modulelor cookie dar nu sunt observate de către utilizator. Prin semnalizatoarele web, în mod special, pot fi obținute informații privind deschiderea email-ului și capacitatea sistemului utilizatorului de a primi email-uri HTML. Nu se colectează date personale prin intermediul semnalizatoarelor web.

Dacă nu doriți să primiți mesaje email cu semnalizatoare web, puteți de asemenea alege să primiți email-uri în format text (nu în format HTML) modificând setările corespunzătoare în interfața de email utilizată și blocând primirea email-urilor HTML.

Acordul de transmitere a datelor cu privire la serviciile pe care le solicitați

Ați decis să fiți informat cu privire la viitoare oferte și produse (de exemplu, publicații newsletter, formulare, etc.) ale B. Braun Group. În cadrul utilizării acestui portal, date vor fi transferate de la dumneavoastră în SUA la un furnizor de servicii atent selectat și contractat. Protecția datelor în Statele Unite nu poate fi comparată cu standardele germane sau europene, astfel că protecția datelor nu poate fi garantată la parametrii adecvați pretutindeni. Această situație apare în special ca urmare a legislației naționale, care adesea nu este în acord cu standardele europene. Totuși, pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră pe cât posibil, compania noastră aplică măsurile de protecție necesare. De exemplu, datele dumneavoastră vor fi transmise în Statele Unite exclusiv în baza principiilor minimizării și alocării datelor, astfel încât să fie stocate numai informațiile absolut necesare furnizate de dumneavoastră.

11. Link-uri

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor datelor colectate și procesate de către B. Braun. În câteva cazuri, link-urile vă vor conduce din site-ul B. Braun direct la site-ul unui alt furnizor, al cărui conținut va deveni responsabilitatea furnizorului respectiv. Link-urile externe sunt marcate corespunzător cu o săgeată îndreptată în sus. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru acțiunile unor site-uri externe. Când părăsiți site-urile B. Braun, vă recomandăm așadar să vă familiarizați cu politicile de protecție a datelor ale tuturor site-urilor conexe.

12. Module cookie

Modulele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni stocate local în sistemul dumneavoastră. Aici acestea nu prezintă o amenințare, nu conțin viruși și sunt utilizate doar pentru recuperarea de informaţii. Modulele cookie ne permit să recunoaștem preferințele dumneavoastră, de exemplu, și astfel să adaptăm site-ul și experiența de navigare conform nevoilor dumneavoastră.
Dacă refuzați să permiteți utilizarea modulelor cookie (această setare este posibilă din browser-ul dumneavoastră), puteți totuși utiliza site-ul nostru (deși funcționalitatea poate fi limitată).
Mai multe informaţii despre modulele cookie pot fi găsite aici.

13. Analiza web

Site-ul nostru utilizează tehnologiile furnizate de etracker GmbH (http://www.etracker.de/) pentru a colecta și stoca date ca pseudonime. Acestea sunt utilizate în scopuri de marketing și pentru optimizarea site-ului nostru. Modulele cookie care doar colectează și stochează date ca pseudonime pot fi utilizate în acest scop. Utilizând pseudonime, profile de utilizare sunt create în baza acestor informații. Datele nu sunt utilizate pentru a identifica în mod personal vreun vizitator al site-ului și nu sunt corelate cu alte date privind deținătorul pseudonimului. Puteți obiecta privind colectarea acestor date și stocarea de către etracker în orice moment; această obiecție se va aplica atunci pe viitor.

Adobe Analytics, un serviciu de analiză web al Adobe Systems Software Ireland Limited („Adobe“), este de asemenea utilizat pe acest site. Adobe Analytics utilizează așa-numitele ”module cookie”. Acestea sunt fișiere text salvate pe calculatorul dumneavoastră care permit analiza modului dumneavoastră de utilizare a site-ului. Dacă informațiile privind modul de utilizare a site-ului care sunt generate de către modulele cookie sunt transmise către un server Adobe, atunci setările asigură faptul că adresa IP este anonimă înainte de geolocalizare și înlocuită de o adresă IP generică înainte de a fi salvate. Adobe utilizează aceste informații în numele operatorului acestui site pentru a evalua modul de utilizare a site-ului de către utilizator, pentru a crea rapoarte privind activitea pe site pentru operatorul site-ului și pentru a efectua servicii suplimentare legate de utilizarea site-ului web și a Internetului în ceea ce privește operatorul site-ului web. Adresa IP transmisă de browser în legătură cu Adobe Analytics nu este combinată cu alte date de la Adobe. Puteți preveni salvarea modulelor cookie printr-o setare corespunzătoare în software-ul browser-ului dumneavoastră. Aveți în vedere că în acest caz, este posibil să nu aveți posibilitatea de a utiliza toate funcțiile acestui site. În plus, puteți preveni colectarea datelor generate de module cookie și pe baza utilizării site-ului web (inclusiv a adresei dumneavoastră IP) către Adobe, precum și prelucrarea acestor date de către Adobe, descărcând și instalând pluginul disponibil pentru browser.

14. Urmărirea parcursului clientului

Pe acest site, datele într-o formă anonimă (module cookie de marketing) sunt colectate de Pixelpark GmbH (https://www.publicispixelpark.de). Aceste module cookie sunt folosite pentru proiectarea orientată spre scop, precum și pentru optimizarea acestui site și pentru identificarea analizelor statistice și utilizarea media pe dispozitive distincte. Pixelpark GmbH utilizează așa-numitele „module cookie", fișiere text stocate pe calculator și care permit o analiză a modului de utilizare a site-ului web.

Datele nu sunt utilizate pentru a identifica în mod personal vizitatorul acestui site.

Aceste date anonime pot fi utilizate de către operatorul site-ului web, precum și de alți agenți de publicitate și parteneri ai Pixelpark GmbH pentru identificarea intereselor privind utilizarea, fără a fi posibilă concluzionarea privind identitatea dumneavoastră ca vizitatori ai site-ului web.

15. Plugin-uri social media

Ca parte a prezenței pe internet a B. Braun, conţinutul unor terțe părți poate fi uneori utilizat (plugin-uri). Aceasta poate lua forma unor videoclipuri Youtube, a unor fluxuri RSS sau grafice ale altor pagini sau butoane de social media, cum ar fi butonul Facebook Share.
Dacă vă aflați pe un site web B. Braun în care este încorporat un conținut terță parte, se poate face o conexiune cu rețeaua socială respectivă. Prin aceasta, conținutul butoanelor poate fi transmis la browserul dumneavoastră și astfel poate fi integrat pe site. Aceasta înseamnă că respectivul furnizor primește întotdeauna informațiile pe care le-ați accesat de pe site-ul B. Braun. Este irelevant dacă sunteți sau nu membru al unei rețele de socializare sau dacă sunteți conectat la o astfel de rețea. În plus, indiferent dacă interacționați de fapt cu conținutul încorporat, informațiile sunt colectate automat de către rețeaua socială. Următoarele informații pot fi transmise aici: Adresa IP, informațiile despre browser și sistemele de operare, rezoluția ecranului, plug-in-urile de browser instalate (de ex. Adobe Flash Player), originea vizitatorului (dacă ați urmat un link) și adresa URL a paginii curente.
Dacă sunteți conectat la o rețea socială în timp ce utilizați site-ul web B. Braun, informațiile legate de accesarea site-ului web ar putea fi corelate datelor dumneavoastră ca membru și stocate. Dacă sunteți membru al unei rețele sociale și nu doriți ca această transmisie de date să aibă loc, trebuie să vă deconectați de la rețeaua socială înainte de a vizita site-ul B. Braun.
Dacă utilizați unul dintre plugin-uri (de exemplu, utilizând butonul comment sau Share), furnizorul respectiv poate să aloce accesarea site-ului direct profilului dumneavoastră. Aceste date sunt transmise direct rețelei sociale și sunt stocate acolo. Mai mult, informațiile corespunzătoare sunt publicate în rețelele sociale respective și sunt vizibile pentru persoanele dumneavoastră de contact.
B. Braun nu are nicio influență asupra cantității de date colectate de către rețelele de socializare. Natura, sfera de aplicare și scopul colectării datelor, informațiile privind prelucrarea ulterioară a datelor, drepturile dumneavoastră în legătură cu acestea și opțiunile de setare pentru protejarea confidențialității sunt explicate în politicile de protecție a datelor din respectiva rețea socială.
Aveți, de asemenea, opțiunea de a bloca plugin-urile de social media prin intermediul programelor complementare (add-on) în browserul dumneavoastră, împiedicând astfel transmiterea de date.

16. Accesarea acestei politici de confidențialitate

Puteți visualiza și tipări această policită de confirdențialitatea pe fiecare website B. Braun făcând click pe linkul „Politica de confidențialitate“.

17. Persoana de contact pentru aspecte privind protecția datelor cu caracter personal

În cazul în care aveți întrebări privind procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, puteți contacta direct ofițerii noștri responsabili de protecția datelor. De asemenea, aceștia sunt disponibili să ofere asistență privind informații, întrebări, solicitări sau reclamații:

B. Braun Melsungen AG
Departamentul privind protecţia datelor
Carl-Braun-Straße 1
34212 Melsungen
Germania

La cerere, vă vom informa în scris, în conformitate cu legislația aplicabilă, dacă și ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastră.


Valabil la: 30/11/2017