Protecţia datelor

Politica de confidențialitate și acordul privind folosirea datelor

Următoarea politică detaliată de confidențialitate explică ce date sunt colectate pe site-ul nostru și datele pe care le prelucrăm și le folosim.

Protecția datelor este importantă pentru noi și luăm acest aspect foarte în serios. Ne dorim o cooperare bazată pe încredere și ne străduim să vă asigurăm satisfacția în orice privință, iar acest lucru este, desigur, la fel de adevărat și referitor la modul în care gestionăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Scopul acestor prevederi privind protecţia datelor este de a vă informa despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal. Prin urmare, vă rugăm să citiți și să aveți în vedere următoarele informații. Prevederile noastre privind protecția datelor vine în completarea Termenilor de utilizare a site-urilor B. Braun.

Pot fi necesare modificări ale acestei politici de confidențialitate în cursul dezvoltării site-ului nostru și al implementării noilor cerințe legale sau a noilor tehnologii sau în scopul îmbunătățirii serviciului nostru pentru dumneavoastră. Vă recomandăm, așadar, să recitiți ocazional această politică de confidențialitate.

Puteţi tipări acest document, folosind funcţiile normale ale programului dumneavoastră de servicii de internet (= browser: acolo, de obicei "file">"print").
 

Operatorul site-ului și entitatea responsabilă pentru protecția datelor este:

B. Braun Medical SRL

Remetea Mare 636

Judetul Timis

Romania

Această politică de confidențialitate se aplică datelor despre dumneavoastră, inclusiv datelor cu caracter personal, ce pot fi colectate de către B. Braun. Datele cu caracter personal sunt date sau rezultate ale corelării unor date individuale care permit identificarea dumneavoastră.
Noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legile privind confidențialitatea datelor din Republica Federală Germania și cu Regulamentul general european privind protecția datelor. În niciun caz nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți din afara B. Braun Group pentru scopuri de publicitate sau de marketing fără consimțământul dumneavoastră.
Fiind o companie internațională, lucrăm împreună cu furnizori externi de servicii. În cazul în care datele prelucrate sunt date cu caracter personal, au fost încheiate acorduri contractuale corespunzătoare și au fost puse în aplicare măsuri organizatorice în conformitate cu legislația aplicabilă pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră.
În cadrul companiei noastre, conformitatea cu reglementările legale și cu această politică este monitorizată de ofițerii noștri responsabili de protecția datelor. Angajații noștri sunt formați să lucreze cu date personale și s-au angajat, în scris, să respecte reglementările privind confidențialitatea datelor.
Ca regulă generală, site-ul nostru poate fi folosit fără furnizarea de date cu caracter personal. În măsura în care sunt colectate date cu caracter personal (de exemplu, nume, adresă sau adrese e-mail), acest lucru se face întotdeauna pe baza acordului dumneavoastră, în măsura în care acest lucru este posibil.

Vă atragem atenția asupra faptului că transmiterea de date prin intermediul internetului (de ex. atunci când comunicăm prin e-mail) poate implica breșe de securitate. Încercăm să protejăm datele dumneavoastră de orice acces neautorizat al terțelor părți prin folosirea unor măsuri de precauție, cum ar fi pseudonimizarea, economia datelor, respectarea perioadelor de ștergere și prin folosirea tehnologiilor de ultimă generație. În ciuda acestor măsuri de protecție, nu putem totuși exclude complet prelucrarea ilegală de către terțe părți.
 

Când vizitați site-ul nostru, serverele noastre web salvează temporar fiecare acces într-un fișier jurnal. Următoarele date sunt introduse și salvate până la ștergerea lor automată:

  • Adresa IP anonimizată a calculatorul care face solicitarea
  • Data și ora accesului
  • Denumirea și URL-ul datelor accesate
  • Raport cu privire la accesarea cu succes a datelor
  • Datele de identificare ale browser-ului utilizat și ale sistemului de operare
  • Site-ul de pe care sunt accesate datele
  • Denumirea furnizorului de acces la internet

Prelucrarea legală a acestor date se face pentru a permite folosirea site-ului (stabilirea conexiunii), pentru a asigura securitatea sistemului, administrarea tehnică a infrastructurii rețelei și optimizarea ofertei de internet. Prin aderarea la această politică de confidențialitate, vă dați acordul pentru colectarea acestor date. Puteți refuza prelucrarea acestor date. În măsura în care refuzați folosirea datelor, vă informăm prin prezenta că serviciile noastre pot fi utilizate numai într-o măsură limitată.

Aceste date cu caracter personal nu sunt prelucrate în afara cazurilor indicate mai sus, cu excepția cazului în care conveniți în mod explicit prelucrarea ulterioară a acestora.

 

În conformitate cu principiul evitării datelor și a economiei de date din Regulamentul general european privind protecția datelor, vom colecta date personale pe site-ul nostru numai dacă este necesar pentru îndeplinirea scopului dumneavoastră, dacă suntem obligați să facem acest lucru ca urmare a unor reglementări sau contracte legale, dacă avem un interes legitim și/sau dacă ni le furnizați în mod voluntar.

La introducerea datelor personale sau comerciale (de exemplu, adresa de e-mail, numele, adresa), furnizați aceste date în mod expres și voluntar. 

Noi prelucrăm datele dumneavoastră de contact și comerciale pe baza reglementărilor statutare cu privire la relațiile de afaceri existente sau viitoare. În plus, introducând astfel de date, sunteți de acord să fie colectate, prelucrate sau utilizate pentru scopul pe care l-ați declarat. Noi prelucrăm și salvăm datele furnizate de dumneavoastră numai atât timp cât acest lucru este necesar în scopul avut în vedere și ștergem aceste date după realizarea scopului sau după expirarea perioadelor respective de retenție. Datele nu vor fi colectate, prelucrate sau utilizate în niciun alt scop. Puteți revoca acest acord privind utilizarea datelor în orice moment pentru viitor. În măsura în care refuzați folosirea datelor, vă informăm prin prezenta că serviciile noastre pot fi utilizate numai într-o măsură limitată. 

 

Următoarele sunt posibile moduri în care putem utiliza aceste date:

Ca urmare a unor reglementări statutare:

  • Pentru punerea în aplicare a termenilor și condițiilor noastre generale
  • Pentru gestionarea activității noastre
  • Pentru protejarea sau identificarea unor posibile tranzacții frauduloase

Ca urmare a unor scopuri contractuale:

  • Pentru procesarea plăților pentru achiziții și alte servicii
  • Pentru prelucrarea documentelor dumneavoastră de solicitare

Ca urmare a acordului dumneavoastră:

  • Pentru realizarea contactului
  • Pentru trimiterea de mostre, recompense, produse și informații
  • Pentru înregistrarea pentru concursuri, programe sau oferte la cererea dumneavoastră
  • Pentru livrarea altor servicii pe care vi le-am oferit
  • Dacă este permis din punct de vedere legal, pentru furnizarea de oferte și informații nesolicitate privind produsele și serviciile B. Braun
  • Pentru a efectua sondaje pe site-urile noastre
  • Pentru crearea și afișarea de publicitate adaptată intereselor dumneavoastră

Ca urmare a interesului nostru legitim:

  • Pentru a determina eficiența publicității noastre
  • Pentru dezvoltarea de noi produse și servicii
  • Pentru a analiza utilizarea produselor, serviciilor și site-urilor web
  • Pentru a afla cum ați descoperit site-ul nostru web

 

Utilizăm datele colectate pentru a vă furniza produsele și serviciile necesare, pentru a vă informa despre alte produse și servicii oferite de B. Braun și pentru a ajuta la menținerea site-urilor și serviciilor noastre (de exemplu, prin newsletter), precum și pentru a ne exercita drepturile și a ne îndeplini obligațiile legate de prelucrarea datelor, așa cum se stipulează prin lege.

Pentru a vă pune la dispoziție o ofertă completă, datele dumneavoastră sunt transmise și utilizate în cadrul B. Braun Group (puteți afla informații cu privire la B. Braun Group aici.) 

Ca regulă, copiii și persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani nu ar trebui să ne transmită date cu caracter personal fără permisiunea unui părinte sau a unui tutore legal. Nu solicităm date personale de la copii și afirmăm că nu colectăm cu bună știință date personale de la copii, cu scopul de a utiliza astfel de date în vreun fel sau de a dezvălui date unor terțe părți

Internetul este o platformă deschisă, globală. Datorită modului în care funcționează internetul și a riscurilor legate de sistem, orice transmitere a datelor pe care o efectuați dumneavoastră este pe propriul dumneavoastră risc. Pentru securitatea dumneavoastră, vă furnizăm serviciile noastre exclusiv numai dacă folosim o rută de transmisie criptată. 

Paginile noastre de internet folosesc de asemenea așa-numitele „module cookie”. Modulele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni stocate pe calculatorul dumneavoastră, pe care le salvează browser-ul pe care îl folosiți. Acestea nu provoacă daune calculatorului și nu conțin viruși. Ele ne ajută ca ofertele pe care vi le facem să fie mai prietenoase cu utilizatorul, mai eficiente și mai sigure. Unele module cookie (așa-numitele „module cookie funcționale”, de ex. pentru setarea limbii și pentru procesele de plasare a unei comenzi) sunt cele necesare pentru a garanta funcțiile esențiale ale site-ului web. Fără aceste module cookie, site-ul web nu poate fi utilizat conform scopului avut în vedere.

Cele mai multe module cookie folosite de noi sunt așa-numitele „module cookie pentru sesiune”. Acestea sunt șterse automat la sfârșitul vizitei dumneavoastră. Alte module cookie rămân stocate pe dispozitivul dumneavoastră până când le ștergeți. Aceste module cookie ne permit să vă recunoaștem browser-ul la următoarea vizită.

Vă puteți seta browser-ul astfel încât să fiți informați cu privire la setarea modulelor cookie și puteți permite accesul exclusiv individual al acestora, puteți să nu nu acceptați folosirea modulelor cookie în anumite cazuri sau puteți exclude în general modulele cookie; de asemenea, puteți activa ștergerea automată a modulelor cookie la închiderea browser-ului. Dacă refuzați să permiteți utilizarea modulelor cookie (această setare este posibilă din browser-ul dumneavoastră), puteți totuși utiliza site-ul nostru (funcționalitatea poate fi limitată în anumite circumstanțe).

Mai multe informații pe tema modulelor cookie pot fi găsite în Politica noastră privind modulele cookie .

Am luat măsuri de precauție extinse pentru a proteja siguranța datelor dumneavoastră. Datele cu caracter personal pe care le-ați introdus în paginile HTML (formularele de contact) vor fi transmise prin intermediul rețelei de date publice către B. Braun în formă criptată (SSL - Secure Socket Layer) și stocate și procesate la B. Braun.

Acest site web folosește criptarea SSL din motive de securitate și pentru protecția transmisiei de date confidențiale, ca de exemplu, solicitările pe care ni le trimiteți în calitatea noastră de operator de site web. O conexiune criptată poate fi recunoscută prin faptul că adresa care apare în fereastra browser-ului se modifică din „http://” în „https://”, precum și după simbolul lacăt afișat.

În cazul în care criptarea SSL este activată, datele pe care ni le transmiteți nu pot fi citite de către terțe părți.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise terțelor părți (din afara B. Braun Group) decât în baza consimțământului dumneavoastră prealabil acordat în acest sens. De la această prevedere este exclusă transmiterea de date către partenerii noștri de servicii, cum ar fi, de exemplu, furnizorii de servicii de curierat sau de transport de mărfuri, în cazul în care transmiterea datelor respective este necesară în vederea prelucrării comenzii sau al livrării bunurilor.

Furnizorii de servicii de logistică primesc datele care sunt necesare pentru livrare, pe care le folosesc pe răspundere proprie. Noi restricționăm în consecință aceste transmisii la datele care sunt necesare în scopul livrării.

În plus, sunt implicați și alți furnizori de servicii în vederea inițierii și prelucrării contractelor, ca de exemplu, furnizorii de servicii IT sau furnizorul de servicii de găzduire a site-ului web. Aceste companii operează în numele B. Braun în cadrul așa-numitului proces de prelucrare a comenzilor și pot folosi datele cu caracter personal exclusiv conform instrucțiunilor noastre.

B. Braun a obligat prin contract acești furnizori de servicii să adere la Regulamentul general european privind protecția datelor și îi monitorizează.

În toate cazurile, transmiterea se va face în conformitate cu prevederile naționale și europene aplicabile privind protecția datelor; domeniul de aplicare al unei astfel de transmiteri de date fiind strict limitat la datele minime necesare în cazul respectiv.

Adobe Analytics, un serviciu de analiză web al Adobe Systems Software Ireland Limited („Adobe“), este utilizat pe acest site. Adobe Analytics utilizează model cookie. Dacă informațiile privind modul de utilizare a site-ului care sunt generate de către modulele cookie sunt transmise către un server Adobe, atunci setările asigură faptul că adresa IP este anonimizată înainte de geolocalizare și înlocuită de o adresă IP generică înainte de a fi salvate. Adobe utilizează aceste informații în numele operatorului acestui site pentru a evalua modul de utilizare a site-ului de către utilizator, pentru a crea rapoarte privind activitea pe site pentru operatorul site-ului și pentru a efectua servicii suplimentare legate de utilizarea site-ului web și a Internetului în ceea ce privește operatorul site-ului web. Adresa IP transmisă de browser în legătură cu Adobe Analytics nu este combinată cu alte date de la Adobe. Puteți preveni salvarea modulelor cookie printr-o setare corespunzătoare în software-ul browser-ului dumneavoastră. Aveți în vedere că în acest caz, este posibil să nu aveți posibilitatea de a utiliza toate funcțiile acestui site. În plus, puteți preveni colectarea datelor generate de module cookie și pe baza utilizării site-ului web (inclusiv a adresei dumneavoastră IP) către Adobe, precum și prelucrarea acestor date de către Adobe, descărcând și instalând pluginul disponibil pentru browser aici.

Am încheiat un contract cu Adobe pentru procesarea datelor de contact și aplicăm integral prevederile stricte ale autorităților germane privind protecția datelor în utilizarea Adobe Analytics.

Pentru a proteja formularele de colectare a datelor de intrare utilizate pe site-ul nostru utilizăm “reCAPTCHA” un serviciu al Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, în continuare “Google“. Prin utilizarea acestui serviciu se poate determina dacă datele de intrare sunt de origine umană sau sunt utilizate în mod necorespunzător prin procesarea mecanică automatizată.

Conform cunoștințelor noastre, URL referrer-ul, adresa IP, comportamentul vizitatorilor site-ului, informații despre sistemul de operare, browser-ului și timpul de repaus, modulele cookie, instrucțiunile de prezentare și script-urile, datele de intrare privind comportamentul utilizatorului și mișcarea mouse-ului din zona casetei de validare "reCAPTCHA" sunt transmise către "Google".

Google utilizează informațiile astfel dobândite printre altele pentru digitalizarea cărților și a altor produse tipărite precum și pentru optimizarea serviciilor precum Google Street View și Google Maps (de exemplu recunoșterea numărului locuinței și a numelui străzii).

Adresa IP transmisă în cadrul “reCAPTCHA” nu este combinată cu alte date ale Google, exceptând dacă sunteți conectați al contul Google la momentul utilizării plugin-ului “reCAPTCHA”. Dacă doriți să preveniți transmiterea și stocarea datelor despre dumneavoastră și comportamentul dumneavoastră pe site-ul nostru de către ”Google” trebuie să vă deconectați de la ”Google” înainte de a vizita site-ul nostru sau de a utiliza plugin-ul reCAPTCHA.

 

Utilizarea informațiilor obținute prin serviciul “reCAPTCHA” se realizează în conformitate cu Termenii de utilizare Google:https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Pe acest site prin tehnologiile Pixelpark GmbH (https://www.publicispixelpark.de/) date sunt colectate în formă anonimizată (module cookie marketing) și trimise către Pixelpark GmbH. Aceste module cookie sunt implementate pentru configurarea corelată nevoilor, precum și pentru optimizarea acestui site și pentru determinarea analizelor statistice și pentru utilizarea marketingului cross-media. Pixelpark GmbH utilizează așa-numitele ”module cookie” în acest scop. Fișiere text care sunt salvate pe calculator și care permit analizarea modului de utilizare a site-ului (cf. ”8. Module cookie”).

Datele nu sunt utilizate pentru a identifica în mod personal vizitatorul acestui site.

Aceste date anonimizate pot fi utilizate de către operatorul site-ului web, precum și de alți agenți de publicitate și parteneri ai Pixelpark GmbH pentru identificarea intereselor privind utilizarea, fără a fi posibilă concluzionarea privind identitatea dumneavoastră ca vizitatori ai site-ului web.

Ca parte a prezenței pe internet a B. Braun, conţinutul unor terțe părți poate fi uneori utilizat (așa-numitele ”plugin-uri”). Aceasta poate lua forma unor videoclipuri Youtube, a unor fluxuri RSS sau grafice ale altor pagini sau butoane de apăsare de social media, cum ar fi butonul Facebook Share.

Dacă vă aflați pe un site web B. Braun în care este încorporat un conținut terță parte, în anumite condiții se poate stabili o conexiune cu rețeaua socială respectivă. Prin aceasta, conținutul butoanelor de apăsare poate fi transmis la browserul dumneavoastră și astfel poate fi integrat pe site. Aceasta înseamnă că respectivul furnizor primește întotdeauna informațiile pe care le-ați accesat pe site-ul B. Braun. Este irelevant dacă sunteți sau nu membru al unei rețele de socializare sau dacă sunteți conectat la o astfel de rețea. În plus, indiferent dacă interacționați de fapt cu conținutul încorporat, informațiile sunt colectate automat de către rețeaua socială. Următoarele informații pot fi transmise aici: Adresa IP, informațiile despre browser și sistemele de operare, rezoluția ecranului, plug-in-urile de browser instalate (de ex. Adobe Flash Player), originea vizitatorului (dacă ați urmat un link) și adresa URL a paginii curente.

Dacă sunteți conectat la o rețea socială în timp ce utilizați site-ul web B. Braun, informațiile legate de accesarea site-ului web ar putea fi corelate datelor dumneavoastră ca membru și stocate. Dacă sunteți membru al unei rețele sociale și nu doriți ca această transmisie de date să aibă loc, trebuie să vă deconectați de la rețeaua socială înainte de a vizita site-ul B. Braun.

Braun nu are nicio influență asupra cantității de date colectate de către rețelele de socializare. Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a respectivei rețele de socializare privind natura, sfera de aplicare și scopul colectării datelor, informațiile privind prelucrarea ulterioară a datelor, drepturile dumneavoastră în legătură cu acestea și opțiunile de setare pentru protejarea confidențialității dumneavoastră.

Aveți, de asemenea, opțiunea de a bloca plugin-urile de social media prin intermediul programelor complementare (add-on) în browserul dumneavoastră, împiedicând astfel transmiterea de date.

14.1       Politica de confidențialitate pentru utilizarea plugin-urilor Facebook

În site-urile noastre sunt incluse plugin-uri ale rețelei de socializare Facebook, furnizor Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, SUA. Puteți recunoaște plugin-urile Facebook după logo-ul Facebook aflat pe site-ul nostru. Puteți găsi o prezentare a plugin-urilor Facebook aici: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Dacă vizitați site-urile noastre o conexiune directă este stabilită între browser-ul dumeavoastră și server-ul Facebook prin intermediul plugin-ului. În acest mod Facebook primește informații privind faptul că ați vizitat site-ul nostru cu adresa dumneavoastră IP. Facebook poate astfel asocia vizita dumneavoastră pe site-ul nostru contului dumneavoastră de utilizator. Dorim să vă informăm că noi în calitate de furnizor al site-urilor nu primim nicio informație privind conținutul datelor transmise și nici privind utilizarea acestora de către Facebook. Puteți găsi mai multe informații în secțiunea Facebook privind prevederile despre protecția datelor: http://de-de.facebook.com/policy.php

Dacă nu doriți ca Facebook să asocieze vizita pe site-urile noastre contului dumneavoastră de utilizator Facebook vă rugăm să vă deconectați de la contul dumneavoastră Facebook.

14.2      Politica de confidențialitate pentru utilizarea Twitter

Site-urile noastre includ funcții ale serviciului Twitter. Aceste funcții sunt oferite de către Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA. Prin utilizarea Twitter și a funcției ”Re-Tweet” site-urile vizitate de către dumneavoastră sunt asociate contului dumneavoastră Twitter și anunțate altor utilizatori. Astfel datele dumneavoastră sunt transmise și către Twitter. Dorim să vă informăm că noi în calitate de furnizor al site-urilor nu primim nicio informație privind conținutul datelor transmise și nici privind utilizarea acestora de către Twitter. Puteți găsi mai multe informații în secțiunea Twitter privind prevederile despre protecția datelor: http://twitter.com/privacy

Puteți modifica setările privind protecția datelor pe Twitter în secțiunea dedicată setărilor contului la:http://twitter.com/account/settings

14.3      Politica de confidențialitate pentru utilizarea LinkedIn

Site-ul nostru utilizează funcții ale rețelei LinkedIn. Furnizorul este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SUA. La fiecare accesare a unuia dintre site-urile noastre, care includ funcții ale LinkedIn, va fi stabilită o conexiune cu serverele LinkedIn. LinkedIn primește informații privind faptul că ați vizitat site-ul nostru cu adresa dumneavoastră IP. Dacă faceți click pe ”recommend button” al LinkedIn și sunteți contectat contului LinkedIn este posibil ca LinkedIn să asocieze vizita pe site-ul nostru cu dumneavoastră și contul dumneavoastră de utilizator. Dorim să vă informăm că noi în calitate de furnizor al site-urilor nu primim nicio informație privind conținutul datelor transmise și nici privind utilizarea acestora de către LinkedIn.

Puteți găsi mai multe informații în secțiunea LinkedIn privind prevederile despre protecția datelor: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

14.4      Politica de confidențialitate pentru utilizarea XING

Site-ul nostru utilizează funcții ale rețelei XING. Furnizorul este XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germania. La fiecare accesare a unuia dintre site-urile noastre, care includ funcții ale XING, va fi stabilită o conexiune cu serverele XING. Conform cunoștințelor noastre, nu sunt stocate date cu caracter personal astfel. În mod specific nu se stocheaza adrese IP și nici informații cu privire la comportamentul utilizatorilor.

Puteți găsi mai multe informații în secțiunea XING privind prevederile despre protecția datelor și butonul de partajare al XING: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

14.5      Politica de confidențialitate pentru utilizarea YouTube

Site-ul nostru utilizează plugin-uri ale site-ului YouTube administrat de Google. Operatorul site-urilor este YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA. Dacă vizitați unul dintre site-urile noastre ce au instalate plugin-uri YouTube se va stabili o conexiune cu serverele YouTube. Astfel se va comunica serverului YouTube ce site-uri ați vizitat.

Dacă sunteți conectat contului dumneavoastră YouTube, permiteți YouTube să asocieze direct comportamentul dumneavoastră de navigare profilului personal. Puteți preveni acest lucru prin deconectarea de la contul dumneavoastră YouTube.

Puteți găsi mai multe informații cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal în secțiunea YouTube privind prevederile despre protecția datelor: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Dacă utilizați Extranetul, trebuie să introduceți unele date cu caracter personal pe care le prelucăm și le stocăm astfel încât să adaptăm nevoilor dumneavoastră gama noastră de servicii propuse. Puteți gestiona în orice moment datele dumneavoastră accesând ”My Profile„. Pentru ștergerea profilului dumneavoastră, vă rugăm să ne informați prin intermediul adresei noastre mybbraun@bbraun.com dat fiind că odată cu ștergerea datelor dumneavoastră vă va fi retras și dreptul de acces integral la Extranet.

15.1      Interacțiunea cu experți

Prin intermediul Extranet puteți comunica și relaționa cu angajații B. Braun. Veți primi informații noi în cadrul relației dumneavoastră comerciale cu angajații B. Braun prin e-mai la adresa pe care ați furnizat-o.

15.2      Fișiere jurnal

Dorim să vă informăm că în plus față de datele pe care dumneavoastră le introduceți, adresa dumneavoastră IP, cu care accesați Extranet-ul nostru, este stocată și dacă se aplică, este utilizată pentru a garanta creanțe și a oferi dovezi. Adresa dumneavoastră IP nu va fi utilizată în niciun alt scop, ci înregistrarea se va realiza exclusiv în scopul unor măsuri preventive. Se va asigura în continuare faptul de a nu permite concluzii cu privire la un anume utilizator al Extranet-ului.

15.3      Accesul la informații și notificările prin email

În urma identificării și înregistrării cu succes, veți primi acces în cadrul My B. Braun la diferite informații, documente și aplicații.

În cadrul My B. Braun veți primi mesaje email gratuite. În acest scop trebuie să comunicați o adresă de email utilizată exclusiv de către dumneavoastră sau o adresă de email alocată dumneavoastră în personal pentru utilizarea exclusiv de către dumneavoastră în vederea primirii acestor emailuri. Nu este permis să menționați alte adrese de email, în mod specific ale unor terțe părți. Prin introducerea acestei adrese de email declarați că sunteți de acord cu prelucrarea acestor date.

O funcție de dezactivare aferentă va fi disponibilă pentru a anula serviciile prin email. În cazul unor probleme tehnice sau de altă natură, utilizatori au la dispoziție asistență tehnică privind dezactivarea la adresa mybbraun@bbraun.com.

15.4      Ștergerea datelor dumneavoastră

Vom stoca datele dumneavoastră numai atât cât acest lucru este necesar sau permis conform reglementărilor statutare sau în sfera de aplicare a relației comerciale comune. Toate datele dumneavoastră cu caracter personal sunt ulterior șterse cu condiția ca acest lucru să nu fie contrar unei perioade statutare de păstrare.  

Aveți întotdeauna, în mod gratuit, dreptul de acces (Art. 15 GDPR) la datele dumneavoastră cu caracter personal, la originea acestora și la destinatari și la scopul prelucrării datelor, precum și dreptul la corectarea (Art. 16 GDPR), ștergerea (Art. 17 GDPR) sau restricționarea prelucrării acestor date (Art. 18 GDPR). În plus, aveți dreptul de a obține datele personale cu privire la dumneavoastră pe care le-ați furnizat unei părți responsabile, într-un format structurat, comun și care poate fi citit în mod automatizat (dreptul la portabilitatea datelor Art. 20 GDPR).

De asemenea, în orice moment, puteți revoca acordul (dreptul de a obiecta Art. 21 GDPR) pe care l-ați dat pentru prelucrarea și utilizarea datelor dumneavoastră, care nu sunt necesare ca urmare a unei reglementări legale superioare sau în mod direct pentru procesarea unei relații contractuale existente. În această privință sau pentru întrebări suplimentare despre subiectul datelor personale ne puteți contacta la adresa menționată în secțiunea dedicată detaliilor despre publicare. La cerere, vă vom informa în scris dacă și ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastră conform legislației aplicabile. 

Puteți obține și tipări acestă politică de confidențialitate de pe orice site B. Braun utilizând linkul "Politica de confidentialitate".

Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, puteți contacta direct ofițerul nostru responsabil cu protecția datelor și echipa sa, care sunt de asemenea disponibili pentru solicitări de informații, solicitări sau reclamații:

Anca Nistorescu

0256.214.993

dpo@bbraun.com

18.1      Dreptul dumneavoastră la informații

În conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor, clienții noștri au dreptul la informaţii privind datele acestora stocate, în mod gratuit. La cerere, vă vom informa în scris dacă și ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastră conform legislației aplicabile. Puteți găsi mai multe informaţii aici.

18.2      Dreptul dumneavoastră de a înregistra o reclamație la o autoritate de reglementare

În cazul unei reclamații, puteți contacta autoritatea de reglementare desemnată:

Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1

Bucuresti