Document de o pagină privind protecția datelor

Document de o pagină privind protecția datelor cu caracter personal


Acest serviciu colectează date cu caracter personal de la utilizatorii săi.

Furnizorul
B. Braun
Remetea Mare nr 636
Judetul Timis
Romania

Persoana de contact

Responsabilul cu protecția datelor: Anca Nistorescu, departamentul pentru protecția datelor cu caracter personal.

Ce date sunt introduse de furnizor în legătură cu dumneavoastră?

  • Puteți să creați un cont de utilizator pentru acest serviciu și în baza acestuia beneficiați de oferta furnizorului. În acest scop, trebuie să introduceți datele de acces (de obicei, numele de utilizator/adresa de e-mail și parola) și să le partajați cu furnizorul,
  • Puteți să introduceți date care nu sunt necesare pentru utilizarea internetului și, cu toate acestea, includ informații personale. Acestea pot să fie, de exemplu, adresa, data nașterii sau starea dumneavoastră civilă.
  • Funcțiile rețelelor de socializate sunt integrate în această ofertă și puteți să le folosiți. Acestea pot să se refere la posibilitatea de a partaja conținutul furnizorului, de a folosi butonul „îmi place” sau de a vă înregistra la acest site cu funcția de înregistrare a rețelei dumneavoastră de socializare.

În ce mod colectează furnizorul datele dumneavoastră?

  • Puteți să introduceți date legate de acest serviciu (în special adresa de e-mail sau numele de utilizator), fără a crea un cont de utilizator. De exemplu, participarea la un concurs, înregistrarea la un newsletter sau postarea pe un forum.
  • Datele pe care le introduceți pe site sunt transmise unui furnizor prin intermediul unei conexiuni securizate.
  • Furnizorul analizează comportamentul de navigare al utilizatorilor pentru a îmbunătăți serviciul (de exemplu, prin analizarea unui anumit punct în care utilizatorii petrec o perioadă mare de timp sau întrerup utilizarea).
  • Acest serviciu necesită așa-numite autorizări pentru a oferi diferite funcții. Ce autorizări sunt acestea puteți să aflați din setările aplicației dumneavoastră.

Cu ce scop folosește furnizorul datele dumneavoastră?

  • Furnizorul analizează comportamentul de navigare al unui utilizator individual pentru a îmbunătăți și personaliza serviciul său pentru fiecare utilizator individual (de exemplu, „bărbat/femeie” sau „ultimul articol vizualizat”).

De asemenea, furnizorul utilizează datele dumneavoastră după cum urmează

  • Furnizorul plasează publicitate pentru terți și permite firmei pentru care se face publicitatea să analizeze datele privind comportamentul de navigare al utilizatorilor. Aceste date sunt folosite, de exemplu, pentru a personaliza publicitatea, pentru recomandări și oferte viitoare și pentru adaptarea la interesele utilizatorilor.
  • Furnizorul permite terților să colecteze date despre comportamentul de navigare al utilizatorilor individuali. Aceste date sunt folosite, de exemplu, pentru a afișa publicitate personalizată, pentru recomandări și oferte viitoare pentru dumneavoastră (inclusiv cele ale furnizorului) pe site-uri terțe.

În privința versiunii detaliate a notificărilor privind protecția datelor.