Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Aceste pagini de internet sunt menite să furnizeze informaţii generale despre B. Braun, produsele şi serviciile sale. Ele nu sunt menite să ofere consiliere de specialitate sau instrucţiuni cu privire la produsele şi serviciile vândute de B. Braun. Pentru întrebări speciale cu privire la produsele şi serviciile noastre, vă rugăm să contactaţi direct B. Braun.

Vom face tot posibilul pentru a vă oferi date exacte şi informaţii actualizate. Cu toate acestea, B. Braun nu poate fi tras la răspundere pentru daunele care apar în legătură cu aceste informaţii. Prin urmare, nu acceptăm nici o garanţie, fie în mod explicit sau printr-un comportament şi nu facem nici un fel asigurări cu privire la exactitatea şi caracterul complet al informaţiilor furnizate sau menţionate. Utilizarea paginilor noastre de internet şi toate celelalte pagini (link-uri) cu care acestea sunt conectate şi conţinutul lor cu psoibil factor de risc sunt asumate de către utilizator. Nici B. Braun, nici orice altă parte implicată în producerea, furnizarea, proiectarea sau întreţinerea întregii prezentări pe internet sau părţi individuale ale acestora sau ale paginilor sau prezentări legate de site-ul acesta este responsabil pentru orice daune directe sau indirecte, sau deteriorarea cu sau fără vină, care poate să apară ca urmare a accesului, utilizarea, sau incapacitatea de a utiliza prezentarea de internet a B. Braun sau prezentările de informaţii de care este legată.

Aceste pagini de internet conţin, de asemenea, informaţii de la terţe părţi şi sugerează link-uri către alte pagini de internet. Ori de câte ori este posibil, acestea sunt marcate corespunzător. Nu putem accepta nici o răspundere pentru informaţiile furnizate de către terţe părţi.

Toate imaginile şi informaţiile conţinute în aceste pagini de internet, în măsura în care acestea sunt reproductibile, sunt protejate prin dreptul de autor sau prin alte drepturi de proprietate industrială. Toate denumirile de produse, scrise cu majuscule sau marcate în alte moduri în aceste pagini de internet, sunt mărci comerciale de interes B. Braun. Utilizarea şi reproducerea acestor informaţii nu este permisă fără acordul prealabil în scris al B. Braun.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conţinutul acestor pagini de internet, fără avertisment anterior, ori de câte ori vom considera necesar acest lucru. Nici o răspundere nu rezultă din aceasta.