Politica de mediu, sanatate si securitate

POLITICA DE MEDIU, SANATATE SI SECURITATE

Echipa Management Board a B.Braun Melsungen AG defineste politica de mediu, sanatate si securitate ocupationala (Revizie mai 2019, Anna Maria Braun).

Managementul se angajeaza sa protejeze mediul si sanatatea, siguranta si bunastarea angajatilor nostri, ca parte integranta a politicii corporative a B. Braun.

Baza politicii noastre privind mediul, sanatatea si securitatea ocupationala consta in respectarea cu rigurozitate a tuturor legilor si regulamentelor.

Exploatam utilizarea tehnologiei moderne pentru a asigura imbunatatirea continua a protectiei mediului, sanatatii si securitatii ocupationale. Asigurarea conditiilor de munca sigure si sanatoase, eliminarea pericolelor, reducerea riscurilor de mediu si de securitate in munca reprezinta o prioritate maxima.

Atunci cand luam decizii antreprenoriale, ne preocupa in mod special aspectul protectiei mediului, tinand cont intotdeauna de intreg ciclul de viata al produselor noastre. Ne straduim sa asiguram echilibru intre economie si ecologie.

Utilizam procesele noastre integrate de management al mediului, sanatatii si securitatii ca si instrument de control pentru revizuirea obiectivelor stabilite. Implicam atat angajatii nostri, cat si reprezentantii acestora in activitatile noastre. Un element cheie al sistemului nostru de management al mediului, sanatatii si securitatii ocupationale este reprezentat de revizuirea obiectivelor specifice de catre conducerea superioara.

Consideram protejarea in mod activ a mediului, a sanatatii si securitatii ocupationale drept sarcina esentiala a conducerii. Cu formarea continua si comunicarea deschisa, ne asiguram ca angajatii nostri se identifica cu politica noastra de mediu, sanatate si securitate ocupationala si colaboreaza cu noi la punerea in aplicare.

In ceea ce priveste politica noastra de mediu, sanatate si securitate ocupationala, urmarim sa avem un dialog activ, atat in ​​regiune, cat si cu autoritatile, federatiile industriale, cu factorii de decizie si cu toate grupurile de interese speciale.