SUTURA CHIRURGICALA

Închiderea plăgilor în chirurgia stomatologică

B. Braun este unul dintre cei mai importanți producători de tehnologie medicală și produse farmaceutice din lume. Având o vastă experiență în fabricarea firelor de sutură chirurgicală, B. Braun combină decenii de experiență cu cele mai avansate tehnologii de producție. Cu propriile noastre facilități de producție din Europa, ne asigurăm că furnizăm fire de sutură către spitale și clinici medicale chiar și în cele mai dificile perioade.

Beneficiați de gama noastră extinsă de materiale de sutură de înaltă calitate și de expertiza noastră de peste 100 de ani.

 

 

În afara tehnicii chirurgicale, tehnica de sutură și materialul de sutură utilizat sunt decisive pentru o vindecare optimă a plăgilor. În special în stomatologie, se aplică cerințe sporite din cauza potențialului de încărcare cu germeni. În plus, sutura chirurgicală trebuie să asigure o stabilizare suficientă a plăgii, fără a afecta negativ procesul de vindecare prin traumatizarea inutilă a țesutului sau prin aplicarea unor forțe excesive de tensiune pe marginile rănii.

B. Braun oferă combinații adecvate de ace si fire de sutură pentru diferite indicații ale chirurgiei parodontale, implantologiei și chirurgiei orale.