Centre de dializă Avitum Romania

Purtator de cuvant

Reprezentant PR și mass-media Centre Dializă

Purtător de cuvânt - Ruxandra Vasilescu
Reprezentant PR și mass-media
McCann Health

tratamente decontate

Tipuri de tratamente de dializa decontate

In toate centrele noastre, ne dedicam sa oferim cele mai bune servicii de ingrijire pentru pacientii nostri care necesita dializa. Intelegem ca fiecare pacient are nevoi unice si oferim o varietate de optiuni de tratament pentru a ne asigura ca aceste nevoi sunt indeplinite. Acestea includ:

  • Hemodializa Conventionala:

Aceasta este cea mai comuna forma de dializa si implica filtrarea sangelui printr-un dializor, care actioneaza ca un rinichi artificial, pentru a elimina deseurile si lichidele in exces.

  • Hemodiafiltrare On-line

Tip avansat de hemodializa, care combina hemodializa conventionala si hemofiltrarea pentru a asigura o indepartare mai eficienta a deseurilor din sange. Aceasta metoda permite ca un volum mai mare de fluid sa treaca prin filtru, permitand o eliminare mai eficienta a toxinelor de dimensiuni mici si medii.

  • Dializa Peritoneala Continua (DPC)

Tip de dializa care se poate face acasa si implica folosirea membranei peritoneale a pacientului ca un filtru natural. Este o optiune buna pentru pacientii care doresc mai multa flexibilitate in programul lor de tratament.

  • Dializa Peritoneala Automata (DPA)

Aceasta forma de dializa foloseste un dispozitiv mecanic (cycler) pentru a efectua schimburile de dializa in timpul noptii, in timp ce pacientul doarme. Reprezinta o optiune excelenta pentru pacientii care doresc sa isi continue activitatile normale in timpul zilei.

accesarea serviciilor de dializa

Documente asociate

Descriere Document Link
Accesarea serviciilor de dializa Metodologia unitară aplicabilă la nivelul tuturor centrelor noastre de dializă privind accesarea serviciilor de dializa
pdf (158.1 KB)
Drepturile si obligatiile pacientului dializat Vizualizati drepturile si obligatiile pacientilor dializati din centrele noastre de dializa
pdf (69.2 KB)

drepturi si obligatii pacient dializat

pentru profesionistii din domeniul sanatatii