Soluţii sigure Îngrijirea continenţei şi urologie

Soluţii sigure pentru pacienţii cu tulburări urinare cronice şi acute

Tulburările urinare afectează milioane de persoane din întreaga lume. Nu există limitări reale în materie de vârstă sau sex. Acestea afectează copii, adolescenţi, adulţi, vârstnici, bărbaţi, femei, persoane cu dizabilităţi şi persoane altfel sănătoase care pot fi tratate în instituţii spitaliceşti sau la domiciliu.

Pacienţii cu tulburări cronice rezultate din leziuni medulare, boli neurologice, malformaţii congenitale sau din cauza vârstei caută produse care să le îmbunătăţească calitatea vieţii de zi cu zi, să îi ajute să continue să aibă o viaţă activă la şcoală, serviciu sau pe terenul de sport… Aici intervine gama de autocatetere intermitente Actreen®, care oferă avantaje remarcabile pentru pacienţii îngrijiţi la domiciliu.

Pentru tulburările acute tratate în instituţii spitaliceşti, personalul medical caută parteneri de încredere care să ofere produse sigure precum Ureofix® şi Cystofix®, să asigure măsurare urinară extrem de precisă şi produse de cateterizare suprapubiană pentru terapie intensivă şi urgenţe.

Pentru îngrijire acută sau cronică, B. Braun pune la dispoziţie o soluţie completă cu produse sigure care respectă protocoalele, realizate din materiale conforme cu principalele ghiduri de gestionare urinară pentru îngrijirea sănătăţii şi creșterea încrederii pacienţilor.