Diveen®  Fii liberă din nou!

Diveen, primul dispozitiv intravaginal pentru reducerea incontinentei urinare de stres si mixte.

Incontinența urinară de stres constă în pierderea involuntară ( accidentală ) de urină care apare în urma eforturilor fizice. La femei, aceasta este cauzată
de sarcină, naștere, menopauză, practicarea unor sporturi și alte complicații urologice.

Pe langă incontinenţa urinară de stres, femeile pot suferi şi de incontinenţă urinară cu imperiozitate  ( pierderi de urină asociate cu sentimentul de necesitate de a urina ) sau incontinenţa urinară mixtă  în care pacienta suferă atat de incontinenţă de stres cât şi de imperiozitate.

Milioane de femei din întreaga lume suferă de incontinență urinară de stres. Una din cinci femei este afectată de aceasta condiţie. Frustrarea care apare consecutiv acestei situaţii conduce la o scădere a încrederii de sine şi implicit a calităţii vieţii femeilor care se confrunta zilnic cu această problemă. Din grijă pentru femei, pentru a le ajuta sa se simtă libere din nou, am dezvoltat DIVEEN®.

 

Ce este Diveen®?

Diveen® este un dispozitiv intravaginal inovator non-chirurgical, discret, complet invizibil, cu o eficiență dovedită clinic in reducerea riscului pierderii urinare.

Diveen® este indicat femeilor care suferă de incontinenta urinara (de stres sau mixte) fiind ușor de aplicat și folosit.

Aplicare simplă

Cu ajutorul unui aplicator special.

 

1. Înainte de a folosi dispozitivul:

  • Spălați-vă pe mâini
  • Stați într-o poziție confortabilă.

2. Pregătirea dispozitivului:

  • Apăsați cu grijă inelul dispozitivului și introduceți-l în tubul de aplicare.
  • Introduceți tija de împingere înapoi în tubul de aplicare. Diveen este acum gata pentru inserție.

3. Inserția dispozitivului:

  • Introduceți tubul de aplicare în vagin
  • Apăsați tija de împingere și inserați dispozitivul în vagin (la fel ca în cazul unui aplicator de tampoane) Diveen poate fi introdus și fără aplicator

4. Scoaterea dispozitivului:

Trageți ușor de firul de eliminare

*Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare. Consultați-vă medicul pentru gestionarea incontinenței dumneavoastră.

Avantajele utilizării Diveen®?

  • Protecție discretă
  • Dispozitiv inovator, reduce semnificativ riscul de pierdere urinară.
  • Material biocompatibil.
  • 12 ore de control al incontinenței.

Cum acționează Diveen?

Diveen a fost proiectat special, pornind de la anatomia intimă a femeii, să susțină peretele vaginal anterior în zona din imediata vecinatate a vezicii urinare. În timpul unui efort precum tusea, presiunea intraabdominală crește brusc și generează un nivel de presiune maximă care se transmite prin vezică pe inelul flexibil al Diveen. La rândul său, acesta face partea rigidă a dispozitivului să avanseze, susținând în acest fel uretra, şi reduce semnificativ incidenţa scurgerilor urinare. Dispozitivul vă oferă astfel libertate totală de mişcare. Scoateți dispozitivul noaptea, după o zi de utilizare. Nu este necesară scoaterea dispozitivului Diveen în timpul folosirii toaletei.

Referinţe:

(1) Brevet EP 1 924 218 B1

(2) Cornu J.N et al. 75NC007 device for noninvasive stress urinary incontinence management in women: a randomized contol trial. International Urogynecology Journal 2012, 23 (12): 1727-34

(3) Haab. F. et al. Traitement de l'incontinence urinaire d'effort par colposuspension percutanée: une technique non satisfaisante. Progrès en urologie 2001, 11:336-339