Home   |  Contact   |  Locaţii
România
 
Home >

Protecţia datelor

Colectarea datelor
Ca şi principiu, puteţi utiliza site-urile B. Braun fără să ne informaţi cine sunteţi. Suntem informaţi numai despre numele furnizorului dumneavoastră de servicii Internet, datele transmise prin browser-ul dvs. şi site-urile pe care le vizitaţi în domeniile noastre. Pentru aceasta, folosim programul etracker. Informaţiile colectate prin intermediul acestui program sunt obţinute strict în scopuri statistice. Ca individ utilizator, rămâneţi anonim.

etracker
Folosind tehnologiile furnizate de etracker GmbH ( www.etracker.de ), datele utilizatorului sunt colectate şi stocate pe acest site într-o formă anonimă. Cookie-urile pot fi folosite în aceste scopuri; cu toate acestea, cookie-urile pot colecta şi stoca date doar într-o formă sub pseudonim. Datele nu sunt utilizate pentru a identifica personal vizitatorii acestui site şi nu sunt transmise împreună cu alte date referitoare la utilizator, sub orice pseudonim ar fi el. Dreptul la astfel de colectare şi stocare a datelor pot fi revocate de către utilizatorii site-ului în orice moment, pentru vizitele ulterioare pe site.

Colectarea, prelucrarea şi transmiterea de date personale
Datele cu caracter personal sunt colectate doar atunci când le trimiteţi dumneavoastră în mod voit, ca de exemplu printr-un formular de contact de pe site. Aceste date nu vor fi transmise unei terţe părţi decât dacă indică în mod explicit faptul că aceasta este dorinţa dumneavoastră.

Consimţământ şi utilizarea limitată
Transmiterea datelor cu caracter personal sau de afaceri (adrese de e-mail, nume, alte adrese) se face voluntar şi în mod explicit. În transmiterea acestor date vă indicaţi acordul că astfel de date vor fi colectate, prelucrate sau utilizate în scopul de a face contacte, efectuarea de contracte, precum şi pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri sau pentru alte scopuri, indicate de dvs. Colectarea datelor, prelucrarea sau utilizarea acestora în orice alt scop, nu vor avea loc. Acest consimţământ poate fi retras în orice moment, cu efect începând din acest moment.

Drepturi de acces
La cerere, vă vom informa în scris, în conformitate cu legislaţia aplicabilă dacă avem stocate date cu caracter personal ale dvs. şi care sunt aceste date. În plus, în conformitate cu prevederile dispoziţiilor legale aplicabile, aveţi dreptul de a corecta, de a bloca şi / sau şterge astfel de date cu caracter personal.

Securitate
B. Braun utilizează măsuri tehnice şi organizatorice de securitate în scopul de a proteja datele care au fost puse la dispoziţia societăţii împotriva manipulării accidentale sau intenţionate, pierderii, distrugerii sau accesului de către persoane neautorizate. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătăţite în mod continuu, în conformitate cu dezvoltarea standardelor tehnice.