Home   |  Contact   |  Locaţii
România
 
Home > Divizii

O singură companie

Patru divizii dedicate sănătăţii

B. Braun este compania a cărei experienţă şi standarde au fost acumulate în cei peste 170 de ani de existenţă. Noi vă oferim o gamă remarcabilă de produse medicale, însoţită de servicii de înaltă calitate. Succesul nostru reflectă abilitatea de a dezvolta noi produse, servicii şi sisteme, deseori în parteneriat cu spitalele, universităţile şi alte specialităţi.

B. Braun este organizată în 4 divizii:
 
Hospital Care – Siguranţă în terapia intravenoasă

Divizia Hospital Care oferă o gamă largă de dispozitive medicale de unică utilizare şi produse farmaceutice folosite pe scară largă în spitale pentru tratarea eficientă a pacienţilor, prin terapii moderne.

Aesculap – Tot ce este necesar în chirurgie

Divizia Aesculap este specializată în produse şi servicii necesare în blocul operator pentru toate procedurile şi tehnicile chirurgicale. Scopul acestei divizii este să fie recunoscută drept un partener de încredere în acest domeniu, prin produse inovative, uşor de utilizat şi un suport adecvat pentru îmbunătaţirea proceselor din spitale.

Out Patient Market (OPM) – Noi orizonturi în tratamentul ambulatoriu

Divizia OPM oferă o gamă specializată de produse pentru managementul modern al plăgii, o gamă completă de produse pentru controlul infecţiilor şi asigură accesul pacienţilor aflaţi în tratament ambulatoriu, la produse din cadrul tuturor diviziilor B. Braun.

Avitum – Un sistem complet de dializă

Soluţiile inovatoare de dializă B. Braun Avitum asigură cel mai bun tratament pentru pacient şi fac terapia zilnică mai eficientă, dezvoltând un sistem integrat de dializa ale cărui componente conlucrează în perfectă armonie.