Home   |  Contact   |  Locaţii
România
 
Home > Compania

Bine aţi venit!

Vă mulţumim că aţi accesat pagina noastră şi pentru interesul arătat companiei B. Braun. Pe site-ul nostru puteţi găsi informaţii despre B. Braun în România, angajaţii noştri, organizaţia şi filosofia noastră.

Astăzi, B. Braun este prezentă în aproape toate ţările din întreaga lume şi peste 56.000 de angajaţi lucrează împreună pentru a îmbunătăţi sistemul de tratament pentru pacienţi, procedurile de lucru în spitale şi practica medicală. În acest mod, B. Braun îşi propune să crească siguranţa pacienţilor, medicilor şi personalului medical. Grupul B. Braun este prezent în România din anul 1998 şi are astăzi aproximativ 400 de angajaţi în toată ţara, dintre care 104 sunt angajaţi ai B. Braun Medical SRL.

"Sharing Expertise" este promisiunea faţă de clienţii şi colegii noştri de a împărtăşi cunoştinţe şi expertiză medicală în beneficiul sănătăţii, de a utiliza aceste cunoştinţe eficient şi de a le extinde într-un mod logic, constant şi cu determinare, în dialogul cu partenerii noştri. Vă invităm să intraţi în contact cu noi, pentru a împărtăşi cunoştinţele pe care le avem.