Home   |  Contact   |  Locaţii
România
 
Home > Divizii > Avitum

Avitum

Bine ati venit!


Viaţa a peste 3 milioane de persoane din întreaga lume depinde de tratamentul de dializă. Statisticile arată o creştere anuală cu 7% a numărului de pacienţi ce necesită dializă.
Compania noastră se concentrează pe sistemele de terapie pentru hemodializă, dializă acută şi afereză. De asemenea, operăm propriile centre de dializă în care pacienţii cu boli cronice de rinichi sunt trataţi la cele mai înalte standarde europene. Detalii

Misiunea noastră este să îmbunătăţim calitatea vieţii pacienţilor noştri.

Sisteme şi Servicii pentru Tratamentul Extracorporal al Sângelui
Sub umbrela diviziei B. Braun Avitum reunim cele mai moderne sisteme de tratament, servicii de consultanţă şi cursuri de pregatire. Scopul nostru este ca pacienţii noştri să aiba acces la cele mai sigure şi moderne standarde de îngrijire, bazându-ne pe complexitatea din ce în ce mai ridicată şi cerinţele din ce în ce mai mari în tratamentul extracorporal al sângelui.

B. Braun Avitum este unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme în domeniul tratamentului extracorporal al sângelui la nivel mondial.

Competenţele în acest domeniu ale B. Braun Avitum se extind de la furnizarea de echipamente ultra-performante la gestionarea unei reţele internaţionale de centre de dializă. Ca furnizor complet de sisteme ce susţine un proces atât de complex, de la cercetare, prin producţie până la terapia la pat, B. Braun Avitum acţionează ca o interfaţă ce face conexiunea între teorie şi practică. Menţinerea unor legături strânse şi schimbul constant de informaţii cu medicii, asistentele şi pacienţii ce solicită aceste tratamente în mod regulat fac posibilă acordarea optimă a echipamentelor, terapiilor şi a serviciilor cu nevoile de dializă şi afereză ale pacienţilor. Sănătatea lor ne ghidează în tot ceea ce gândim şi facem.