Home   |  Contact   |  Locaţii
România
 
Home > Compania > Academia Aesculap

Academia Aesculap

Orizonturile cunoaşterii

Prezentă în peste 40 de ţări, Academia Aesculap vine acum şi în România.  Principala sa provocare va fi crearea unei platforme ştiinţifice care să încurajeze schimbul de informaţii şi expertiză în sectorul medical.

La fel ca în toate celelalte ţări, Academia Aesculap oferă şi în România sesiuni de training pentru medicii şi personalul medical din diferite arii de specialitate, programe de management destinate directorilor de spitale şi experţilor medicali, precum şi un cadru optim pentru susţinerea dialogurilor ştiinţifice: simpozioane, dezbateri, forumuri de discuţii. De asemenea, Academia Aesculap promovează conceptul de “in-house training” – programe de training personalizat pentru spitale şi alte instituţii medicale.

Filosofia Academiei Aesculap se traduce printr-o ofertă extraordinar vastă de training în diferite arii de specialitate medicală, în linie cu training-urile oferite în Europa şi care respectă o serie de principii ce garantează o înaltă calitate cursurilor oferite.

Mai multe despre Academia Aesculap şi cursurile organizate pe http://www.aesculap-academy.ro .

Fapte şi cifre:

Sediul Academiei Aesculap (Aesculapium) se află în Tuttlingen, Germania. Începând cu anul 1995, ea este un partener internaţional pentru educaţie, sprijinind formarea profesională şi excelenţa în domeniul medical.

  • aproape 76.000 de persoane, medici şi personal medical din întreaga lume au urmat cursurile Academiei Aesculap în 2011
  • peste 1.700 de evenimente organizate în 2011
  • 6.200 de participanţi la programele de E-learning în 2011