Home   |  Contact   |  Locaţii
România
 
Home > Compania > Contact B. Braun Pharmaceuticals

B. Braun Pharmaceuticals

B. Braun Pharmaceuticals S.A. a fost creată în urma achiziţiei fabricii de soluţii perfuzabile Helvetica Profarm S.A., de către Grupul B. Braun în 2009.

În 2010, B. Braun a investit aproximativ 4 milioane de euro în extinderea producţiei, fapt ce a condus la creşterea acesteia pana la cca. 19 milioane de flacoane de soluţie perfuzabilă în acest an. Soluţiile perfuzabile sunt medicamente în formă lichidă, destinate administrării unor cantităţi mari de lichide direct în circulaţia sanguină.

B. Braun Pharmaceuticals reprezintă calitatea germană în industria farmaceutică românească, fiind una dintre cele mai importante investiţii străine în Timişoara. Condiţiile stricte din domeniul farmaceutic au facut ca B. Braun Pharmaceuticals să obţină produse de un înalt nivel calitativ, fapt recunoscut şi de autorităţi, prin acordarea Certificatului GMP (Good Manufacturing Practice - Buna Practică de Fabricaţie), distincţie ce atestă respectarea Standardului Internaţional de Calitate în domeniul farmaceutic.

Momentan site-ul B. Braun Pharmaceuticals este în construcţie.

În curând veţi putea accesa http://www.bbraun-pharmaceuticals.ro